Algemene voorwaarden

 1. Boekingen: 

1.1 Als u Facepainting Moira wilt boeken kan u: 

 • een mailtje sturen naar info@facepaintingmoira.be
 • een privéberichtje sturen via de Facebookpagina van Facepainting Moira,
 • bellen of sms’en naar 0479 300 554
 • laat in uw e-mail/ sms weten waar, wanneer, hoelang en hoeveel kinderen er ongeveer gaan zijn. Zo kan er pas een exacte prijs gemaakt worden.

1.2 Een offerte is volledig vrijblijvend. Facepainting Moira is een kleine onderneming onderworpen  aan de vrijstellingsregeling van belasting. B.T.W. is niet toepasselijk. Een offerte is 14 dagen geldig,  ontvangen wij binnen deze dagen geen antwoord, dan gaan wij er van uit dat de boeking niet doorgaat. 

1.3 De opgegeven datum blijft 7 dagen gereserveerd, indien er geen onderling contact meer is, komt  deze datum terug vrij voor andere klanten. 

1.4 Bij een boeking verder dan 10 km van Kuurne is er een minimum boeking van 2 uur. Wilt u  Facepainting Moira boeken voor een kortere tijd, dan blijft het tarief dat u betaalt gelijk aan het tarief dat  staat voor 2 uur. 

1.5 Als we langer dan 4 uur schminken hebben de grimeurs recht op een pauze van 15 minuten. 

 1. Reiskosten: 

2.1 De reiskosten worden berekend vanaf de vestigingslocatie van Facepainting Moira (Bloemenhof  10, 8520 Kuurne) tot aan de opgegeven locatie en terug tenzij anders vermeld. 

2.2 Reiskosten bedragen 0.35 € per gereden kilometer. Binnen de 10km rond de vestigingslocatie  van Facepainting Moira worden er geen reiskosten in rekening gebracht. 

2.3 Wij berekenen de reiskosten aan de hand van routeplanner op Google Maps. 

 1. Benodigdheden: 

3.1 Organisatie voorziet per artiest: 

 • 2 stoelen
 • 1 tafel van minstens 1mx1m
 • Een goed verlichte en beschutte plaats tegen natuurverschijnselen.
 • Een plaats binnen wordt voorzien bij temperaturen onder de 18 graden.
 • De mogelijkheid tot het verversen van water.

3.2 Indien nodig kunnen 1 tafel en 2 stoelen voorzien worden door Facepainting Moira voor een  meerprijs van 30€ per grimeur voor het gehele evenement. 

3.3 Indien deze voorwaarden niet voldaan worden, heeft Facepainting Moira het recht om de opdracht  te weigeren op kosten van de klant.

 1. Parkeerkosten: 

4.1 De organisatie voorziet een parkeerplaats voor Facepainting Moira. 

4.2 Wanneer ter plaatse blijkt dat er parkeerkosten moeten betaald worden, zal Facepainting Moira deze kosten achteraf alsnog op factuur zetten, ook als deze op de offerte nog niet vermeld stonden. 

 1. Foto’s: 

5.1 Tijdens de schminkopdrachten kan Facepainting Moira toestemming vragen aan de  opdrachtgever/ ouder/ voogd om foto’s te mogen maken van de kinderen. Deze foto’s zijn uitsluitend  bedoeld voor de website van Facepainting Moira en sociale media.  

5.2 Het is niet toegestaan beeldmateriaal van Facepainting Moira te gebruiken zonder schriftelijke  toestemming. 

 1. Facturatie: 

6.1 Een boeking van meer dan 4 uur of verder dan 20km van Kuurne is pas definitief na het betalen  van een 25% voorschot op bankrekeningnummer dat vermeld staat op factuur. Dit moet uiterlijk  betaald zijn 2 weken vóór de boeking. 

6.2 De betaling van de factuur kan (tenzij anders overeengekomen) ofwel op voorhand gebeuren door  overschrijving op het bankrekeningnummer dat vermeld staat op de offerte of op de dag zelf cash  betaald worden. 

6.3 Het is mogelijk om langer te blijven mits dit mogelijk is in de agenda van Facepainting Moira.  In dit geval loopt de uurprijs door! 

6.4 Facepainting Moira is een kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van  belasting. BTW niet toepasselijk. 

 1. Annulatie: 

7.1 Tot 3 weken voor boekingsdatum kunt u kosteloos annuleren. 

7.2 Binnen de 3 weken voor boekingsdatum wordt 25% van de offerteprijs in rekening gebracht. 

7.3 Binnen de 5 dagen voor boekingsdatum wordt 50% van de totale offerteprijs in rekening  gebracht. 

7.4 Bij annuleren minder dan 24u op voorhand wordt 100% van de totale offerteprijs in rekening  gebracht. 

7.5 In geval van ziekte, onterechte behandeling, ongeval of overlijden van de grimeur, overlijden van  een familielid of dierbare van de grimeur hebben wij het recht om de opdracht kosteloos te annuleren.  Wij zullen u hiervan zo spoedig mogelijk telefonisch of per mail op de hoogte brengen. Wij zullen er in  overleg met u alles aan doen om op zoek te gaan naar een vervangende grimeur zodat uw dag toch  succesvol kan verlopen.

 1. Verantwoordelijkheid: 

8.1 Facepainting Moira is geen oppas en kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor wachtende  kinderen. De opdrachtgever staat in voor de opvang van de kinderen en het vlot aanschuiven in de rij. 

8.2 Facepainting Moira kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade of ongevallen of  andere gebeurtenissen tijdens haar opdrachten buiten haar eigen activiteit. 

8.3 Facepainting Moira kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor allergische reacties. Al de  producten waar Facepainting Moira mee werkt zijn Europees getest en goedgekeurd. De schmink,  penselen en sponzen alsook de overige materialen worden na elke opdracht gereinigd en ontsmet. De  gebruikte schmink is op waterbasis en is zodoende gemakkelijk met koud water en zeepvrije wasgel te  verwijderen. Sommige kleuren kunnen na het wassen een kleurzweem achterlaten op de huid. Deze  kleurzweem is makkelijk te verwijderen met ontschminker of een wattenschijfje gedrenkt in babyolie of olijfolie. 

8.4 Facepainting Moira kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor schmink die op de kleding is  gekomen. 

8.5 Facepainting Moira geeft geen toestemming aan derden om met onze materialen te werken tenzij  zij bekwaam zijn bevonden door Facepainting Moira. 

8.5 Facepainting Moira behoudt zich het recht om bij huidproblemen (eczeem, windpokken,  koortslip, elke vorm van irritatie e.d. ) personen te weigeren voor schminkactiviteiten omwille van hygiënische redenen. 

8.6 Facepainting Moira behoudt het recht om opdrachten te weigeren om ethische, morele of  persoonlijke redenen. 

8.7 Bij vernieling of opzettelijke beschadiging tijdens de opdracht van schmink, penselen,  schminkkoffer, promomateriaal of ander materiaal dat eigendom is van Facepainting Moira, zal dit in  rekening gebracht worden ten koste van de opdrachtgever.